Klusjes voor thuis

Nu de meesten onder ons gezellig thuis zitten, slaat de verveling wel al eens toe. Je hebt alles op Netflix gezien, je hebt geen puzzels meer en al je boeken zijn uitgelezen. Klusjes zijn er gelukkig wel altijd genoeg! We zetten er een paar op een rijtje voor jou om de verveling tegen te gaan.

Leg je moestuin aan

Dit is het ideale moment voor je moestuin! Je vecht zowel tegen de verveling, geniet van de buitenlucht en op lange termijn krijg je er nog verse groeten bij! Beter kan bijna niet. We helpen je op weg naar je ideale moestuin

Reinig je schoorsteen

Een werkje om je handen vuil te maken (erg vuil), maar wel eentje dat misschien al een hele tijd niet meer is gebeurd. Nochtans is het noodzakelijk om CO-vergiftiging te vermijden, schouwbranden te voorkomen en nesten te verhinderen. Ontdek hoe je je schoorsteen kuist.

Bespaar op je energie

Als je hele dagen thuis zit, kan het zijn dat je energieverbruik ook wel een stukje hoger ligt. Er zijn gelukkig tal van tips en middeltjes om het energiepeil terug omlaag te halen zoals je lampen vervangen, sluipverbruik tegengaan en wassen op de eco-stand.  

Hou het netjes

Je hebt wellicht je huis van top tot teen gekuist in het begin van de lockdown, maar ondertussen zijn we al meerdere weken verder. Tijd genoeg om terug (g)een vuiltje aan de lucht te hebben. Met onze opruimtips ben je in een mum van tijd weer op weg gezet.

Verwijder je behang en schilder

Je wil misschien wel een nieuw likje verf tegen de muren als je te weinig om handen hebt. We helpen je alvast als je je nog eerst door een laag behangpapier moet wurmen. Daarna is het tijd om de juiste verfkleur te kiezen die bij je interieur past. 

Wil je meer inspiratie opdoen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Scroll naar top