Bezoeker?

Het antwoord niet gevonden in de FAQ of heb je een opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. We helpen je zo snel mogelijk verder. 

(Toekomstige) exposant?

Interesse in een stand op Wonen? Neem een kijkje naar onze facts & figures en we bezorgen u graag een vrijblijvende offerte.

Contact

Frequently Asked Questions

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen.

Voor de beurs

Krijg je een foutmelding als je je registratiecode ingeeft? Bekijk de code aandachtig en check of er geen overbodige spaties, hoofdletter of kleine letters zijn ingegeven. Vervang eventueel de letter O door het cijfer 0 0f andersom. 

Ga naar de ticketpagina en klik op ‘ontvang je ticket’. Vul je registratiecode in en doorloop de stappen. 

Problemen om je te registeren? Breng dan de uitnodiging met code mee naar Wonen en aan de ingang helpt een hostess je graag verder.

Print je ticket af en neem het mee naar Wonen. Eenmaal op Wonen hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa, maar kan je meteen doorlopen naar de scanning. Zorg er wel voor dat de QR-code duidelijk zichtbaar is. 

Geen printer thuis? Geen probleem! Je kan de QR-code ook scannen via je smartphone of tablet.

Na je online aankoop kom je op het bevestigingsscherm terecht met de link naar jouw ticket.

Per ongeluk weggeklikt? Geen enkel probleem want je ontvangt de ticketlink ook in een bevestigingsmail.
Mail niet ontvangen? Check zeker of deze misschien niet terecht is gekomen in je prullenbak of spam.
Ook daar niet te vinden? Dan printen we het ticket voor jou uit op de beurs. Onthoud wel goed welk e-mailadres je hebt gebruikt bij de aankoop van je ticket.

Ja. Je ticket is ook geldig voor de nocturne

Nee, voor de aankoop van toegangskaarten kunnen we geen facturen opmaken.

Kinderen t.e.m. 16 jaar krijgen gratis toegang, indien ze vergezeld zijn door een volwassene met een geldige toegangskaart.

Is je kind nogal een vrije vogel? Vraag dan zeker een gratis verdwaalbandje bij onze hostessen. 

Nee. Er zijn geen speciale tarieven maar wel de nodige voorzieningen voor personen met een beperking.

Nee. Je kan de naam op je ticket niet wijzigen. Er kan wel iemand anders binnen met een ticket op jouw naam.

Staat er een advertentie met barcode in de krant of het magazine? Dan hoef je je niet op voorhand te registeren. Je kan met dat ticket rechtstreeks naar de beurs.

Staat er een advertentie met registratiecode  in de krant of het magazine? Dan moet je je wel registreren via www.wonen.eu/tickets.

Ja, tegen ten laatste 2050 wil Wonen een CO2-neutrale beurs zijn. Zo wordt er o.a. groene energie geproduceerd op de eventsite, hangen er energiezuinige led-lampen en is er een containerpark voorzien. 

Tijdens de beurs

Ja. Er is een mobiele betaalautomaat aan de kassa beschikbaar. Voor de parking (€ 10) kan je ook elektronisch betalen aan de parkeerautomaten.  Opgelet: het is niet mogelijk om hier geld af te halen.

Nee. Zowel sigaretten als elektronische sigaretten zijn verboden. Roken gebeurt steeds buiten en peuken moeten in de daarvoor bestemde afvalbakken. Aan de infobalie kan je een rokersbandje vragen om terug binnen te komen.

Nee. Huisdieren, groot of klein, mogen niet binnen, ook niet in een tas, buggy of aan de leiband. Enkel assistentiehonden worden toegelaten mits de correcte papieren en uitrusting. 

Ja. En gratis nog wel!

Ja, voor een klein bedrag kan je je spullen achterlaten in de vestiaire. Vergeet zeker niet om je spullen na je beursbezoek terug mee te nemen.

Ja. Aan de infobalie kan je een polsbandje krijgen dat je aan de scanning laat zien om weer binnen te komen. 

Ja. In de Nekkerhal zijn er twee cateringpunten voorzien. Je kan er zowel koud als warm eten.

Ja, de Nekkerhal is perfect toegankelijk voor mensen met een beperking en rolstoelgebruikers. Na je bezoek kan je ook een gratis uitritkaart vragen aan de infobalie op vertoon van je mindervalidenkaart.

In de Nekkerhal is er ook een rolstoel beschikbaar. Geef ons een seintje (wonen@easyfairs.com) met het uur van je bezoek en pik de rolstoel op aan de infobalie.

Bezoek met kinderen

ja, kinderen t.e.m. 16 jaar hebben gratis toegang tot Wonen als ze vergezeld zijn van een volwassene. Breng ook hun ID mee om mogelijke misverstanden te vermijden.

Nee, er is geen kinderopvang voorzien. Vraag een gratis verdwaalbandje aan de infobalie.

Ja, er is een microgolf voorzien in het Business Point voor exposanten.

Ja, in de gang van de toiletten zijn er verschoningstafels.

Ja, in de Bistro zijn er kinderstoelen beschikbaar.

Ja, het is geen enkel probleem om Wonen te bezoeken met een kinderwagen.

Na de beurs

Het parkingticket dat je hebt ontvangen bij het binnenrijden kan je meteen valideren aan een van de parkingautomaten (€ 10). Bij het buiten rijden steek je het gevalideerde parkingticket in de automaat aan de slagboom.

Aan de kassa kan je geen parkeertickets verkrijgen, noch wisselgeld. 

Als je iets verloren bent in de Nekkerhal, kan je je aanmelden bij de infobalie aan de ingang. Al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 (0)15 55 10 01.

Ja, de foto’s worden geplaatst op onze Facebook en Instagram.

Wij behouden ons het recht om foto’s en video’s, gemaakt door het Wonen-team, te gebruiken in onze online en offline communicatie. Wenst u dat liever niet? Spreek onze fotografen dan aan op de beurs.

Scroll naar top