Bezoek de nocturne

Op vrijdag 31 januari zetten we de deuren wat wijder open zodat we je mogen verwelkomen tot 22u. Leer de exposanten beter kennen met een hapje en drankje in de hand.

Ontdek Wonen tot 22u

Zitten je weekends volgeboekt? En heb je overdag geen tijd omdat je moet werken? Wel, dan is de nocturne hét moment voor jou om Wonen te bezoeken. Op vrijdag 31 januari zetten we de deuren extra wijd om je te verwelkomen tot 22u. Laat je met een lach ontvangen bij 130 exposanten, geniet van een hapje of drankje en spot de steltenloper die door de gangen wandelt.

Maak kans op een etentje t.w.v. € 500

Van al dat (ver)bouwen krijg je honger. En om die honger te stillen trakteren we je graag op een Discovery Cheque van Gault&Millau t.w.v. € 500. Daar kan je al eens met eten! 

Wat moet je doen? Bemachtig een exclusief nocturneticket bij een van de exposanten en breng een bezoekje aan de nocturne van Wonen tussen 18u & 22u. Zo eenvoudig is het! De gelukkige wordt na de beurs gecontacteerd per mail.

Animatie in de wandelgangen

Een laatavondopening, daar mag wat schwung in zitten! Zo kan je terecht bij de exposanten voor een gemoedelijke babbel en een eventueel drankje. Maar de echte fun komt met de levende schilderijen die rondlopen op de beursvloer! En misschien zie je hier en daar ook wel een exentrieke schilder die op zoek is naar zijn schilderij. Gelukkig is er een steltenloper om vanuit de hoogte een oogje in het zeil te houden.

ontdek onze blog voor inspiratie

Kom allerlei nieuwtjes en tips te weten op onze blogpagina

gratis professioneel advies

Verdiep je in verschillende thema’s met onze gratis infosessies in groep

schrijf je in voor de nieuwsbrief 

Krijg je niet genoeg van Wonen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief
 
Scroll naar top