Ontdek wat er te beleven valt op Wonen

Op Wonen vind je tal van regionale dealers terug die je graag bijstaan bij jouw (ver)bouw- of woonproject. Bovendien kan je ook gratis advies vragen aan een van onze onafhankelijke experts over actuele topics. 

Exposanten uit jouw buurt

Het regionale karakter van Wonen vraagt om regionale exposanten. Leg geen kilometers meer af van winkel tot winkel, maar vind alles onder één dak: dat van de Nekkerhal

Livios projectmagazines

Wil je na Bouw&reno een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Energie
  • Mijn Tuin

Gratis (ver)bouwadvies

Zit je met de handen in het haar tijdens het (ver)bouwen? Dan komt Wonen to the rescue! Laat je salvo aan vragen los bij onze 130 exposanten. Dankzij hun expertise bieden zij je een antwoord en helpen ze je verder op weg. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog terecht bij een van onze onafhankelijke adviseurs. Kies voor een individuele aanpak en bespreek je plannen met ervaren interieurprofessionals of woon een adviessessie in groep bij over premies, energie, aannemers, etc. Hoe dan ook: na je beursbezoek zie je terug het (ver)bouwbos door de bomen.

Bezoek de nocturne

Op vrijdag 3 februari blijven we net dat tikkeltje langer open om het weekend goed in te zetten. Op die dag kan je Wonen bezoeken tot 22u. Tijdens de latere uurtjes kan je bij sommige exposanten terecht voor een gezellig en informeel gesprek met eventueel een hapje of drankje in de aanbieding. 

nocturne Wonen

Benieuwd naar tips & richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Vraag je gratis Bouwgids aan

Als (ver)bouwer moet je heel wat keuzes maken. Belangrijke beslissingen die een grote impact hebben op je budget. Geen stress! Bouwinfo zet alles voor je op een rij in ‘De Bouwgids’.

Deze handige online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists.

Mis het niet en vraag nu je gratis Bouwgids aan! 

Scroll naar top