Ontdek het programma

Benieuwd wat er zoal te beleven valt op Wonen? Ontdek dan hier onze professionals en experts die je met plezier info en advies geven. Neem ook gerust een kijkje naar het gratis (ver)bouwboek.

Programma

Livios verbouwboek verstandig bouwen en renoveren

Gratis (ver)bouwboek

Heb je grootse (ver)bouwplannen? Haal dan het gratis boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ in huis. Deze 300 pagina’s vertalen het bouwproces van a tot z op een duidelijke en vlotte manier.

Gratis professioneel (ver)bouwadvies

Heb je nog wat extra tips nodig bij het (ver)bouwen? Dan helpen we je graag verder met gratis (ver)bouwadvies. Ons team van professionals gaat graag dieper in op (ver)bouwthema’s, zowel individueel als in groep

Advieszone
open houtbouwdag

Open Houtbouwdag

Wonen inspireert niet alleen bezoekers en exposanten, maar ook daarbuiten. Zo werd de Open Houtbouwdag georganiseerd op 9 februari 2020 waarbij bouwbedrijven, gespecialiseerd in houtbouw, hun woningen en werven openstellen aan het publiek. 

Nacht van bis 2018 exposant schenkt champagne uit

Bezoek de nocturne

Op vrijdag 4 februari blijven we net dat tikkeltje langer open om het weekend goed in te zetten. Op die dag kan je Wonen bezoeken tot 22u. Tijdens de latere uurtjes bieden verschillende exposanten dan ook graag een hapje en drankje aan.