Ontdek wat er te beleven valt op Wonen

Op Wonen vind je tal van regionale dealers terug die je graag bijstaan bij jouw (ver)bouw- of woonproject. Bovendien kan je ook gratis advies vragen aan een van onze onafhankelijke experts over actuele topics. 

Livios projectmagazines

Wil je na Bouw&reno een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Energie
  • Mijn Tuin

Gratis (ver)bouwadvies

Heb je nog wat extra tips nodig bij het (ver)bouwen? Dan helpen we je graag verder met gratis advies. Ons team van professionals gaat graag dieper in op (ver)bouwthema’s, zowel individueel als in groep

advies wonen
Nacht van bis 2018 exposant geeft uitleg

Exposanten uit jouw buurt

Het regionale karakter van Wonen vraagt om regionale exposanten. Leg geen kilometers meer af van winkel tot winkel, maar vind alles onder één dak: dat van de Nekkerhal

Bezoek de nocturne

Op vrijdag 3 februari blijven we net dat tikkeltje langer open om het weekend goed in te zetten. Op die dag kan je Wonen bezoeken tot 22u. Tijdens de latere uurtjes kan je bij sommige exposanten terecht voor een gezellig en informeel gesprek met eventueel een hapje of drankje in de aanbieding. 

nocturne Wonen
Bouwgids Bouwinfo

Benieuwd naar tips & richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Vraag je gratis Bouwgids aan

Als (ver)bouwer moet je heel wat keuzes maken. Belangrijke beslissingen die een grote impact hebben op je budget. Geen stress! Bouwinfo zet alles voor je op een rij in ‘De Bouwgids’.

Deze handige online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists.

Mis het niet en vraag nu je gratis Bouwgids aan! 

Scroll naar top