Ontdek wat er te beleven valt op Wonen

Op Wonen vind je tal van regionale dealers terug die je graag bijstaan bij jouw (ver)bouw- of woonproject. Bovendien kan je ook gratis advies vragen aan een van onze onafhankelijke experts over actuele topics. 

Gratis professioneel (ver)bouwadvies

Heb je nog wat extra tips nodig bij het (ver)bouwen? Dan helpen we je graag verder met gratis (ver)bouwadvies. Ons team van professionals gaat graag dieper in op (ver)bouwthema’s, zowel individueel als in groep

Exposanten uit jouw buurt

Het regionale karakter van Wonen vraagt ook om regionale exposanten. Leg geen kilometers meer af van winkel tot winkel, maar vind alles onder één dak: dat van de Nekkerhal.

Bezoek de nocturne

Op vrijdag 3 februari blijven we net dat tikkeltje langer open om het weekend goed in te zetten. Op die dag kan je Wonen bezoeken tot 22u. Tijdens de latere uurtjes bieden verschillende exposanten dan ook graag een hapje en drankje aan. 

Livios verbouwboek verstandig bouwen en renoveren

Gratis (ver)bouwboek

Heb je grootse (ver)bouwplannen? Haal dan het gratis boek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren’ in huis. Deze 300 pagina’s vertalen het bouwproces van a tot z op een duidelijke en vlotte manier.

open houtbouwdag

Open Houtbouwdag

Wonen inspireert niet alleen bezoekers en exposanten, maar ook daarbuiten. Zo werd de Open Houtbouwdag georganiseerd op 9 februari 2020 waarbij bouwbedrijven, gespecialiseerd in houtbouw, hun woningen en werven openstellen aan het publiek. 

Scroll naar top