Praktisch

Wonen opent haar deuren van 29 – 31 januari & 4 – 6 februari 2022. Ben jij er ook bij? Bekijk dan zeker onderstaande informatie om je bezoek zo aangenaam en vlot mogelijk te laten verlopen.

Locatie 

Nekkerhal Mechelen
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
 

Openingsuren

29 – 31 jan 2022: 10u > 19u
5 – 6 feb 2022: 10u > 19u
Nocturne 4 feb 2022: 13u > 22u
 

Coronamaatregelen

Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. 
Daarom stelt Wonen alles in het werk om een veilige ontmoetingsplaats te creëren. 
 

Vlot naar de Nekkerhal

vooraanzicht nekkerhal mechelen buiten

Met de wagen

Neem afrit Mechelen-Noord (E19 Brussel-Antwerpen) en volg ‘Centrum‘ en ‘Heist op den Berg’. Daarna volg je de verkeersborden met ‘Nekker‘ op en neem je de N15, net voorbij station Mechelen Nekkerspoel. 

De Nekkerhal heeft een eigen parking die plaats biedt voor zo’n 1500 wagens. Hiervoor kan je een jeton kopen aan de parkeerautomaten of parkeerwachter. Een ticket kost €8.

Let op: Laat je niet verrassen door wegenwerken! Bekijk regelmatig de website Agentschap Wegen en Verkeer om de gemakkelijkste route te nemen.

Met het openbaar vervoer

Via station Mechelen

Neem bus 2 en stap af aan de halte Bleekstraat. Van daaruit is het nog 1 km (15 min.) wandelen tot aan de Nekkerhal.

Via station Mechelen Nekkerspoel:

De Nekkerhal ligt slechts op 15 minuten wandelen. Of neem bus 1 en stap af aan de halte Weidestraat. Daarna is het nog een kilometer wandelen tot aan de Nekkerhal. 

Bekijk de reistijden van De Lijn en NMBS voor meer info.

inkom wonen buitenkant nekkerhal
fietser Nekkerhal

Met de fiets

De Nekkerhal bereik je vlot met de fiets vanaf station Mechelen. Van daaruit vervolg je je route op het breed fietsbad naast de N15.

Stippel je route uit via het fietsknooppuntennetwerk.

Huisdieren

Onze trouwe viervoeters hebben helaas nog geen bouwplannen, bevers uitgezonderd weliswaar. Daarom zijn huisdieren niet toegelaten op Wonen. Enkel assistentiehonden zijn welkom mits papieren en een correcte uitrusting. 

poes achter raam
kinderopvang kind speelt met lego

Kinderopvang

Op zaterdag en zondag biedt Wonen gratis kinderopvang aan. Die zal open zijn van 10u00 tot 19u00 voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Kinderen mogen maximaal 3 uur verblijven in de kinderopvang. 

Scroll naar top