Akoestiek in je woning of op de werkvloer

Heb je last van slechte akoestiek bij je thuis of op de werkvloer zoals storende geluiden, galm, druk of omgevingslawaai? Een goede akoestiek draagt bij aan het woon- en werkplezier. Denk maar aan een goede verstaanbaarheid, meer comfort, rust en focus en minder vermoeidheid.

Akoestische plafonds & panelen

Vandaag de dag is het een luxe om te kunnen wonen en werken in een akoestisch aangenaam en comfortabel leefklimaat. Ervaar hoe een verbeterde akoestiek rust, concentratie en kalmte brengt in je leven! P+ Plafonds & Prints biedt je alvast enkele mogelijkheden om orde op zaken te stellen:

Akoestische spanplafonds en wanden

Akoestische spanplafonds en wanden zijn zonder twijfel de ideale én betaalbare oplossing om storende galm te verminderen in ruimtes waar veel harde materialen gebruikt worden. Denk maar aan strakke muren, beton, vloertegels, grote ramen, enz. Dankzij het absorberende effect van een geluidsisolerend plafond verkrijg je een optimale akoestiek in huis. Ga het zelf ervaren in de showroom van P+ Plafonds & Prints.

Akoestische plafond- en wandpanelen

Bron: P+ Plafonds

Met akoestische panelen kan je storende geluiden volledig dempen en breng je een warme, stijlvolle en gewaardeerde sfeer in je ruimte. Door de hoge geluidabsorptiewaarden wordt een betere akoestiek gecreëerd in ruimten waar nagalm (reflectie van geluid) een probleem vormt.

Wat zijn de voordelen van een akoestisch spanplafond en akoestische panelen?

Bron: P+ Plafonds
  • Akoestische bekleding absorbeert storend omgevingsgeluid.
  • Plaatsing in 1 dag, zonder breekwerken, zonder stof.
  • Technieken (verlichting, ventilatie, verluchting, airco) worden netjes ingewerkt.
  • Duurzaam, brandwerend en uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk polyurethaan gecoat.
  • Verkrijgbaar in 22 basiskleuren of een print naar keuze.
  • Akoestische panelen op maat mogelijk voor plafond of wand.
  • Eigen plaatsingsdienst met ervaren vakmannen.

Bezoek de showroom van P+ Plafonds & Prints en de unieke woonbeleving met een aangenaam ingericht kijkappartement in Hever – Boortmeerbeek. Ontdek ook de geluidsstudio’s waar je het verschil aanhoort tussen een standaard en een akoestisch afgewerkt plafond.

Meer weten over sfeer en akoestiek in huis?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en lees onderstaande blogs.

Scroll naar top