Ontwerp je eigen unieke gevel!

Ontwerp je eigen unieke gevel!

Zo is het heel populair om een combinatie te maken met pleister. Pleister is een zeer veelzijdige gevelbekleding. Dit doordat ze heel strak en neutraal is.

Om de woning een warmer karakter te geven, kan je pleister combineren met een houtsoort als padouk. Padouk heeft een zeer warme rode kleur. Zoals elke houtsoort vergrijst padouk ook, maar het warme karakter blijft bestaan.

Ook de combinatie van pleister en steenstrip is zeer populair. Dit omdat steenstrips een gewilde, maar duurdere gevelbekleding is. Door de twee bekledingen samen te voegen kan deze prijs gedrukt worden, terwijl er wel steenstrips in het geheel verwerkt worden.

Door te kiezen voor meerdere gevelbekledingen kan je ook spelen met optische illusies op je gevel. Zo kan je bijvoorbeeld een verticale strook verticaal geplaatst hout gebruiken om je woning hoger te doen lijken. Hierdoor wordt je woning meer dynamisch en uniek.

Onze adviseurs helpen je graag verder met de indeling van jouw project en gaan samen met jou op zoek naar het beste concept voor jouw woning, binnen jouw budget.

Scroll naar top