Ontdek Wonen (ver)bouwen en interieur

28 – 30 januari & 3 – 5 februari 2023 Nekkerhal Mechelen

Opgelet: dit ticket is niet geldig op zondag

Alle informatie 
op 1 plek

Badkamers, keukens, isolatie, woningbouw … Op Wonen vind je exposanten terug van alle (ver)bouwsegmenten. Vind zo alles wat je zoekt, krijg advies en laat je inspireren.

Tips voor jouw bezoek

Een vlot beursbezoek begint met een goede voorbereiding. Vind zo gemakkelijk de weg naar de Nekkerhal en misschien vind je al een antwoord op je vraag in de FAQ.
 

Gratis  (ver)bouwadvies

Zit je met vragen over je verbouwing? Dan helpen onze adviseurs je graag een handje. Ze geven je met plezier gratis professioneel (ver)bouwadvies, zowel in groep als individueel!

Ontmoet de exposanten

Tal van exposanten staan van 28 – 30 januari en 3 – 5  februari weer voor je klaar om je te begeleiden met jouw woonproject. Op Wonen zijn de exposanten van alle markten thuis: interieur op maat, sanitair, renovatie, woningbouw, etc. Voor ieder wat wils!

Exposant die bezoekers informeert
advies wonen

Ontvang gratis advies

Stuit je op een probleem tijdens je verbouwing of inrichting? Dan staan er tal van experts voor je klaar om je verder op weg te helpen. Onze adviseurs gaan graag dieper in op (ver)bouwthema’s, zowel in groep als individueel

Krijg het gratis (ver)bouwboek

Zit je met (ver)bouwplannen in de toekomst? Bestel dan gratis het bouwboek ‘Verstandig Bouwen en Renoveren‘. Deze klepper van 300 pagina’s vertaalt het hele bouwproces van a tot z op een duidelijke en heldere manier. Kom zo alles te weten over trends, nieuwe technieken, reglementering …

verbouwboek livios open
open houtbouwdag

Bezoek de Open Houtbouwdag

De eerste zondag na Wonen, 13 februari, kan je terecht op verschillende locaties in Vlaanderen tijdens de Open Houtbouwdag. Op deze dag stellen verschillende bouwbedrijven, gespecialiseerd in houtbouw, hun woningen en werven open om je te inspireren en te adviseren. De specialisten ter plaatse ontvangen je met een lach, beantwoorden al je vragen en sturen je terug naar huis met boordevol tips & tricks.  

Koop je ticket

€ 0

€11

per persoon

jouw persoonlijk toegangsticket

gratis verbouw- en interieuradvies

Scroll naar top