Skylux

Over ons

Het Belgische familiebedrijf Skylux is sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht bij u thuis via het platte en schuine dak én in outdoor living oplossingen.
We ontwerpen, produceren en verdelen platdakramen, schuine dakramen en veranda systemen en staan synoniem voor premium innovatie en duurzaamheid.
Bij ons kiest u voor Belgische technologie. We onderscheiden ons door onze persoonlijke service van fabrikant naar eindklant. We informeren u graag over alle productvoordelen, prijs, garantie, service na verkoop, montage en onderhoud van onze daglichtoplossingen.
Respect, passie en creativiteit zijn onze bedrijfswaarden en deze worden uitgedragen naar alle Skylux partners en medewerkers.

Interesse in de daglichtoplossingen van Skylux? Surf naar www.skylux.be of bel ons op 0032 56 20 00 00

Gemarkeerd product

SKY10 premium dakvenster met muggenraam aan de buitenzijde

Is je dakraam aan vervanging toe en wil je dat het deze keer echt goed is? Het premium dakraam van Skylux laat frisse lucht binnen EN houdt de muggen en zon buiten. Veel mensen die ooit kozen voor een klassiek wenteldakraam – met muggenhor aan de binnenzijde – zijn na verloop van tijd ontevreden over de vele minpunten. Wat als er een dakraam zou bestaan zonder de nadelen, en met enkel voordelen? Skylux biedt het antwoord. Het dakraam bestaat uit een uniek ontwerp, een Belgische uitvinding die je nergens anders ter wereld vindt. De grootste troef? Een muggenhor geïnstalleerd aan de buitenkant. Resultaat? Bye-bye insecten en alle andere ongemakken. Je kan het dakraam ook naar binnen kiepen dankzij een mechanische vergrendeling. Zo heb je het voordeel van ventilatie en het weren van de zon en muggen langs de buitenzijde. Het doorzichtige & zonwerende screendoek aan de buitenzijde houdt ongedierte buiten en voorkomt verhitting van de binnenruimte. De afwerking daarenboven is volgens de hoogste kwaliteitseisen met aan de buitenzijde meerwandig aluminium schrijnwerk en aan de binnenzijde duurzaam gelakt dennenhout . Bovendien gaat de plaatsing snel, zonder kappen of breken – het dakraam is beschikbaar in een ruim gamma van standaardafmetingen. Met het Skylux dakraam kies je voor Belgische technologie. Daarbovenop staan we garant voor een persoonlijke service van fabrikant naar eindklant. We informeren je graag over alle voordelen t.o.v. de klassieke dakramen: prijs, garantie, service na verkoop, montage en onderhoud. Skylux werkt immers samen met een beperkt aantal premium partners die een correcte montage garanderen en we beschikken over een uitgebreide externe en interne aftersales service dienst die op afspraak bij je langskomt voor onderhoud en/of reparaties. Geïnteresseerd? Contacteer Skylux voor een persoonlijk gesprek of breng een bezoek aan onze showroom te Harelbeke (enkel op afspraak). www.skylux.be of 0032 56 20 00 00

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top