Meeussen Montage

Over ons

Het hele jaar door van je terrasoverkapping genieten? Daar zorgt familiebedrijf Meeussen Montage voor! Met zijn kwalitatieve montage van Belgische producten zorgt het bedrijf ervoor dat jij in de zomer van de schaduw geniet, maar ook dat jij tijdens de herfst, de lente en zelfs de winter comfortabel buiten zit. Meeussen Montage weet dankzij zijn 20 jaar ervaring immers als geen ander extra glaswanden, verwarming, geluidssystemen … te installeren bij jouw terrasoverkapping. Je terras wordt zo een heerlijke plek om het hele jaar door te vertoeven!

Maar ook als je je interieur in de zomer wat wilt beschermen tegen de hitte, kun je bij Meeussen Montage terecht. Zo houdt zijn zonwering je woning heerlijk fris. Ook de rolluiken helpen daarbij! En wat dacht je van vliegenramen om die kleine beestjes buiten te houden? Dankzij hun oog voor design weten ze bij Meeussen Montage perfect welke producten bij jou passen en hoe ze die foutloos moeten monteren. Geen doorn in het oog dus, maar een mooi geheel!

Gemarkeerd product

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Geniet van het ultieme comfort en flexibiliteit dankzij de terrasoverkappingen van Renson. Vertoef zorgeloos buiten want wind, regen of sneeuw hebben geen invloed. Onze terrasoverkapping zijn van absolute topkwaliteit en zorgen ervoor dat u zonder zorgen van de buitenlucht kan genieten.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top