Deweco

Deweco

Over ons

DEWECO is uw expert voor hoogwaardige industriële en design gietvloeren voor woningen en bedrijfspanden. Ook voor wand- en vloercoatings kunt u bij ons terecht.
Afhankelijk van het type kunststofvloer kan u uw vloer de volgende dag al belasten!

Wij plaatsen uw gietvloer meestal bovenop uw bestaande ondergrond (tegels, beton, chape, OSB,…) met een minimum aan breek- of sloopwerk.

Zoekt u gietvloeren die uw huis niet alleen een stijlvolle uitstraling geven, maar ook makkelijk te onderhouden zijn? Onze designvloeren hebben een strakke look en feel, bieden optimaal loopcomfort en zijn allemaal combineerbaar met vloerverwarming. Daarnaast kan u de meeste designvloeren in elke mogelijke kleur laten plaatsen, met zowel een matte als een hoogglanzende afwerking.

DEWECO staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij ons heeft u een ruime keuze uit de beste materialen en afwerkingen tegen een eerlijke prijs. Verder geniet u bij DEWECO van een persoonlijke aanpak, professionele begeleiding en klantvriendelijke opvolging.

Onze gecertificeerde specialisten hebben meer dan 40 jaar ervaring. Wij zorgen voor een snelle, flexibele en feilloze uitvoering die voldoet aan de strengste hygiënische en veiligheidsnormen.

U kan vanaf stap 1 bij ons terecht. Onze medewerkers ondersteunen u in uw zoektocht naar uw ideale vloer en geven u op elk moment advies op maat. Voor aanvang van uw project komt er een werfleider bij u langs om écht zeker te zijn dat het project correct van start kan gaan. Bij DEWECO gaan we voor 100% tevredenheid.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top