BVL

Over ons

BVL : een merk-onafhankelijke verkoper & installateur voor verwarming, warmtepompen, airco/koeling, ventilatie en hernieuwbare energie zoals zonnepanelen & thuisbatterijen. Omdat wij niet gebonden zijn aan één bepaalde fabrikant of importeur, hebt u meer keuzemogelijkheden én krijgt u bovendien steeds objectief advies. Zo weet u zeker dat u altijd de meest geschikte oplossing voor uw unieke woning of kantoor kiest!
Gaat u (ver)bouwen of overweegt u om uw huidige verwarmingssysteem te vervangen door een energiezuinigere installatie? Misschien wil u meer weten over hernieuwbare energie zoals zonnepanelen of thuis-batterijen?
VAN ADVIES TOT ONDERHOUD OF HERSTELLING,
WIJ VERZORGEN UW HELE PROJECT!
BVL werkt o.a. met de merken:
DAIKIN, MITSUBISHI ELECTRIC, LG,
VIESSMANN, GIACOMINI, ZEHNDER, SMA

Gemarkeerd product

AIRCO

AIRCO

Airco-installaties worden tegenwoordig niet enkel meer gebruikt om op hete zomerdagen uw woning aangenaam koel te houden, ze controleren de temperatuur het hele jaar door in uw slaapkamer, kantoor of leefruimte. Met een airco-installatie kan u dus het hele jaar door een aangenaam en gezond binnenklimaat bekomen in uw ganse woning, appartement of kantoor. Want wie houdt er nu niet van een lekker koel binnenklimaat tijdens een hittegolf? En wat is er leuker dan thuis te komen in een behaaglijk warme omgeving bij vriestemperaturen buiten? Een airco-installatie is een warmtepomp die uiterst geschikt is wanneer u bijvoorbeeld uw woning gaat uitbreiden met een veranda, of bij verbouwplannen om van uw garage een kantoor of praktijkruimte te maken. Tijdens koudere periodes zorgt de warmtepomp ervoor dat de beschikbare energie uit de omgeving efficiënt ingezet wordt voor de verwarming van al uw ruimtes. Wist u dat de recente airco-modellen bovendien fluisterstil zijn en een veel modernere look hebben dan vroeger het geval was? En dat u de temperatuur altijd én overal kan beheren en regelen door bediening via uw smartphone, PC of tablet? Zo hebt u continu de volledige controle over het binnenklimaat in uw woning of kantoor én u bespaart zo op uw energiefactuur door de temperatuur continu zo optimaal mogelijk te regelen!

Lees verder »

Products

Vacatures

Service-/Koel-/Onderhoudstechnieker

Service-/Koel-/Onderhoudstechnieker

BVL is gespecialiseerd in warmtepompinstallaties, airco, koeling, ventilatie en hernieuwbare energietechniek zoals zonnepanelen en thuisbatterijen.
Je takenpakket bestaat uit het zelfstandig uitvoeren van preventief & curatief technisch onderhoud aan HVAC-, airco-, warmtepomp- en koelinstallaties, alsook het oplossen van storingen en uitvoeren van kleine herstellingen. Het onderhoudsgebeuren situeert zich op mechanisch vlak, alsook elektrisch, hydraulisch, … Zoek jij een afwisselende job met veel mogelijkheden om bij te leren? Geef jij graag je kennis door via verbeteringsvoorstellen vanuit de praktijk? Dan is dit dé job voor jou!
GEZOCHT PROFIEL: Goede praktische kennis elektro/mechanica/hydraulica | Je kan overweg met een computer (basiskennis) | Je bent praktisch ingesteld om snel storingen te verhelpen | Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig & georganiseerd | Je bent bereidt om mee in te staan voor een wachtdienst met bijpassende verloning
BEN JIJ EEN MATCH MET BVL?

Lees verder »
Monteur HVAC | CV | Elektro

Monteur HVAC | CV | Elektro

BVL is gespecialiseerd in warmtepompinstallaties, airco, koeling, ventilatie en hernieuwbare energietechniek zoals zonnepanelen en thuisbatterijen.
Je werkt in een team van 2 pers. waarbij het takenpakket begint bij o.a. plaatsen van leidingen in opbouw/inbouw. Eindigen doe je na voltooiing van de installatie bij de eindcontrole. Je zal je steentje bijdragen aan de installatie of vervanging van installaties zoals airco, warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie, zonnepanelen, batterijsystemen, …
BVL is actief op residentiële werven, in de retail-, industrie of commerciële sector en dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.
GEZOCHT PROFIEL: Goede praktische kennis van elektro en/of mechanica en/of hydraulica | Je drive en passie voor het vak zijn overduidelijk aanwezig | Je werkt steeds verantwoord én veilig en blijft stressbestendig in een omgeving waar de lat hoog ligt | Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, georganiseerd en bent communicatief vaardig
BEN JIJ EEN MATCH MET BVL?

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top