Benotec

Benotec

Over ons

Renoveren en isoleren van jouw dak of gevel met de meest kwalitatieve materialen.

Bij ons geven we bij gevel- en dakrenovaties extra aandacht aan het wegwerken van koude bruggen. Dit betekent onder andere dat we de dagkanten van ramen en deuropeningen uitslijpen om voldoende isolatie te kunnen aanbrengen. Ook verwijderen we de dorpels eerst volledig, brengen we isolatie aan en plaatsen we nieuwe dorpels. Zo kunnen we koude bruggen effectief voorkomen en zorgen we voor een comfortabele en energiezuinige woning. Bij het renoveren van een dak nemen we altijd de verbinding met de gevelisolatie mee in overweging, en andersom. Zo kunnen we een goede en duurzame isolatie garanderen.

Gemarkeerd product

Hellend dak isolatie

Hellend dak isolatie

Is jouw woning aan dakrenovatie toe? Bij BENOTEC kun je terecht voor een renovatie op maat van jouw dak. Onze specialisten zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en helpen je om je energiefactuur binnen de perken te houden. Zo’n 30 tot 40% van de energie in een huis gaat verloren via het dak, dus het is belangrijk om dit op de juiste manier te isoleren. Er zijn verschillende manieren om een dak te isoleren, afhankelijk van de structuur en vorm van het dak. Bij hellende daken kun je best kiezen om de isolatie langs de buitenkant aan te brengen. Naast isolatie is ook de afwerking van het dak belangrijk. Bij BENOTEC bieden we diverse opties voor dakgoten, dakbedekkingen en isolerende dakramen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen voor dakbedekking, zoals dakpannen, tegelpannen, natuurleien, kunstleien,..

Lees verder »

Products

Gevelisolatie met siliconen sierpleister in combinatie met dubbele bewapening

Gevelisolatie met siliconen sierpleister in combinatie met dubbele bewapening

Bij BENOTEC streven we naar de beste service met de meest kwalitatieve materialen en systemen. Ons gevelisolatiesysteem is gebaseerd op XPS-isolatiemateriaal (geëxtrudeerd polystyreen), dat vochtwerend, bestand tegen schimmels, licht van gewicht en makkelijk te versnijden zonder huidirritatie is. Bovendien is het 100% recycleerbaar en bruikbaar voor talloze toepassingen. Siliconen sierpleister, ook wel crepi genoemd, is

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top