All 4 Sun

Over ons

All4Sun is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van zonwering, rolluiken, screens, terrasoverkappingen,…

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door en door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, FenekO en Velux.

Onze showroom is gelegen in Keerbergen. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Bonheiden, Tremelo, Putte, Riemst, Zemst, Elewijt, Rijmenam, Steenokkerzeel, Vilvoorde,…. Echter laten wij ons niet tegenhouden door afstanden en kan je ons ook vinden in de uithoeken van het land.

Gemarkeerd product

Zonneschermen-en luifels

Zonneschermen-en luifels

Ben jij ook het liefst de hele dag buiten als de zon schijnt? Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden, in alle rust een boek lezen of nodig jij je familie graag uit voor een borreltje op jouw terras? Je wil niet dat een te felle zon deze activiteiten belemmert. Blijf in controle over de temperatuur op jouw terras. LICHT- EN WARMTEREGULERING Zonneschermen zijn een duurzame vorm van buitenzonwering. Er is een passende oplossing voor ieder terras. Zonneschermen worden veelal boven het terras geplaatst en zodra de zonnestralen het zonwerende doek raken worden deze afhankelijk van de weefseldichtheid en kleur van het doek weerkaatst, opgenomen en doorgegeven. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van 95%, donker doeken kunnen tot wel 100% aan UV-bescherming bieden. Naast de bescherming tegen UV-stralen verminderen zonneschermen ook de kans op een verblindingseffect dat op kan treden door een te grote lichtintensiteit. In de zomermaanden is een zonnescherm zowel op je terras als in je woning je beste vriend. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je ook op energiekosten. EZONDHEIDSBESCHERMING Het is wetenschappelijk bewezen dat ultraviolette stralen het natuurlijke verouderingsproces versnellen. Tegelijkertijd tasten UV-stralen de huid aan en kunnen deze schadelijke stralingsziektes veroorzaken. In tegenstelling tot het smeren van beschermende zonnebrandcrème, is bescherming door een zonnescherm nog een relatief onbekend wapen in gezondheidsbescherming. Een zonnescherm blokkeert gemiddeld tussen de 90% – 99% van de UV-stralen, het reguleert de temperatuur op jouw terras en vermindert de lichtintensiteit.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top