All 4 Sun

All 4 Sun

Over ons

All4Sun is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van zonwering, rolluiken, screens, terrasoverkappingen,…

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door en door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, FenekO en Velux.

Onze showroom is gelegen in Keerbergen. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Bonheiden, Tremelo, Putte, Riemst, Zemst, Elewijt, Rijmenam, Steenokkerzeel, Vilvoorde,…. Echter laten wij ons niet tegenhouden door afstanden en kan je ons ook vinden in de uithoeken van het land.

Nieuws

Vacatures

Gemotiveerde plaatser(s) zonwering

Hou jij ervan om vaak buiten te werken? Vind jij voor elk onhandig probleem in huis een creatieve oplossing? Schrikt het je niet af om hoogtes te lijf te gaan op een ladder en af en toe met je hoofd in de wolken (op een dak) te werken? Voel je je thuis in een dynamische job met veel afwisseling?
Heb je net luidkeels ‘JA’ geroepen op alle bovenstaande vragen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wij zijn een jong en gedreven bedrijf waar medewerkers oprecht gewaardeerd worden. Bij All4Sun hanteren we steeds een persoonlijke en menselijke aanpak en streven we naar perfecte klanttevredenheid. Er heerst een collegiale en familiale sfeer waar hard werken beloond wordt. Echter is ons team nog niet compleet en zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een extra plaatser die actief meewerkt om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als lid van ons team ben je mede het visitekaartje van All4Sun en streef je ernaar om bij onze klanten een lach op hun gezicht te toveren.

Vacatureadvertentie bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top