Zin om zelf exposant te worden? Tuurlijk wel!

Ieder jaar opnieuw zijn we op zoek naar exposanten. Ook voor deze 41e editie wil Wonen zijn duizenden bezoekers tevreden stellen. Daarom vind je hieronder extra informatie samen met het contactformulier. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvend meer info in je bus. 

3 redenen om deel te nemen

1. Kwalitatieve bezoekers

Op Wonen vindt je zo’n 15.000 doelgerichte en koopkrachtige bezoekers terug met interesse in uw product. Verleid ze 2 weekends lang met een prachtige stand en een warm onthaal. Zo verzamel je in een mum van tijd kwalitatieve leads, versterk je jouw klantencontact en geniet je van de voordelen van een (extra) showroom.

2. 70% terugkerende exposanten

Maar liefst 7 op de 10 exposanten gaf aan dat ze dit jaar opnieuw willen deelnemen aan Wonen. Jij ook? Contacteer gerust het Wonen-team voor vrijblijvende informatie. Of heb je net een bedrijf opgericht en wens je een eerste deelname te bespreken als start-up? Dan biedt Wonen jou graag een interessante deal aan. 

3. Regionaliteit

Regionaal is het nieuwe nationaal. Bezoekers kiezen daarom ook steeds bewuster voor bedrijven in hun eigen omgeving. En daar is Wonen troef, want de beurs trekt tal van regionale spelers aan en dus ook tal van regionale bezoekers. Een gemakkelijke manier om je naamsbekendheid te vergroten en je merk te boosten.

Facts & figures

0 %
van de bezoekers

komt met concrete plannen

0 %
van de bezoekers

vat die plannen binnen 2 jaar aan

0 %
(ver)bouwlustige bezoekers

neemt contact op na Wonen

Wat vinden onze bezoekers en exposanten?

Ontdek alle drie onze bouwbeurzen

5 – 13 oktober 2024

Flanders Expo Gent

11 – 19 januari 2025

Antwerp Expo 

25 – 27 jan & 31 jan – 2 feb 2025

Nekkerhal Mechelen

Val op voor, tijdens en na de beurs

extra visibiliteit Wonen

Online

Bereik duizenden (ver)bouwers in één klap met onze digitale promopakketten en vergroot uw online visibiliteit.

Op de beursvloer

Val niet enkel op met uw stand, maar zet uw campagne extra in de kijker op de beursvloer via lichtbakken, vlaggen, tapijtstickers …

Geniet van korting op je deelname

10% welkomstkorting

op je eerste deelname

10% welkomstkorting

Als je min. 2 edities van Wonen, Bouw&reno en Bis hebt gemist. Cumuleerbaar met multi-eventkortingen.

5% multi-eventkorting

bij deelname aan Wonen, Bouw&reno en Bis

5% multi-eventkorting

Ontvang 5% korting als je deelneemt aan 3 bouwbeurzen van Easyfairs (Wonen, Bouw&reno, Bis, Batireno/Energie&Habitat of Bois&Habitat)

2% multi-eventkorting

bij deelname aan Wonen en Bouw&reno of Bis

2% multi-eventkorting

Ontvang 2% korting als je deelneemt aan 2 bouwbeurzen van Easyfairs (Wonen, Bouw&reno, Bis, Batireno/Energie&Habitat of Bois&Habitat)

€500 ambassadeurskorting

als je een ander bedrijf overtuigt om deel te nemen

€ 500 ambassadeurskorting

Ontvang een creditnota van €500 als je een prospect aanbrengt die zich inschrijft voor Wonen. Vraag de voorwaarden op bij je salescontact.

Het Wonen-team helpt je graag

Heb je het onderstaande formulier ingevuld of een mailtje gestuurd naar wonen@easyfairs.com? Dan nemen we graag persoonlijk contact met je op. Zo kunnen we antwoord bieden op al je prangende vragen en wensen. Daarnaast overlopen we met jou nog alle praktische zaken en geven je wat tips en tricks om er een spetterende deelname van te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Scroll naar top