Zin om zelf exposant te worden? Tuurlijk wel!

Ieder jaar opnieuw zijn we op zoek naar exposanten. Ook voor deze 39e editie wil Wonen zijn duizenden bezoekers tevreden stellen. Daarom vind je hieronder extra informatie samen met het contactformulier. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvend meer info in je bus. 

Facts & figures

0 %
van de bezoekers

komt met concrete plannen

0 %
van de bezoekers

vat die plannen binnen 2 jaar aan

0 %
(ver)bouwlustige bezoekers

wil producten kopen

3 redenen om deel te nemen

Sterk concept

Door een sterke visualisatie, strakke communicatie, transparante beursvloer en flink wat beleving, weten we ieder jaar opnieuw de beursvloer goed te vullen.

Op die manier geven we zowel de bezoeker als exposant een unieke ervaring met de nieuwste trends, technieken en interessant advies. 

9 op de 10 exposanten neemt opnieuw deel

Maar liefst 9 op de 10 exposanten gaf aan dat ze dit jaar opnieuw willen deelnemen aan Wonen. Jij ook? Contacteer gerust het Wonen-team voor vrijblijvende informatie. 

scanning tickets aan inkom beurs wonen
exposanten beurs wonen

50% van de exposanten schrijft meteen opnieuw in

Door ons succesvol verhaal schrijft maar liefst de helft van de exposanten meteen opnieuw in voor de volgende editie van Wonen. Ontdek wie er nu al is ingeschreven!

Wat vinden onze exposanten en bezoekers van Wonen?

Ontdek alldrie onze bouwbeurzen

We vullen niet enkel de Nekkerhal, maar ook Antwerp Expo tijdens bouw&reno en Flanders Expo tijdens bis. Benieuwd naar wat de andere beurzen je te bieden hebben? Neem een kijkje via onze websites!

8 – 16 oktober 2022

Flanders Expo Gent

14 – 22 januari 2023

Antwerp Expo 

28 – 30 januari & 3 – 5 februari 2023

Nekkerhal Mechelen

Het Wonen team helpt je graag

Heb je het onderstaande formulier ingevuld of een mailtje gestuurd naar wonen@easyfairs.com? Dan nemen we graag persoonlijk contact met je op. Zo kunnen we antwoord bieden op al je prangende vragen en wensen. Daarnaast overlopen we met jou nog alle praktische zaken en geven je wat tips en tricks om er een spetterende deelname van te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden tot deelname

Nienke Desmet

Beursplan

Droom weg van een eigen stand op Wonen. Bekijk het blanco beursplan van Wonen 2023 en vind uw favoriete standplaats op de beurs.

Download het beursplan

Scroll naar top