Maak van jouw huis een warme thuis!
Geveldesign-Houtbouw

Maak van jouw huis een warme thuis!

Je woning isoleren heeft veel voordelen. Maar ook het opnieuw bekleden van je woning heeft veel verschillende voordelen. Combineer de twee en haal het meeste uit je woning.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We weten allemaal dat isoleren belangrijk is en zorgt voor een lager energieverbruik. Maar wist je ook dat de duurzaamheid van je woning omhoog gaat bij het opnieuw bekleden van je woning?

Je oude stenen worden beschermd tegen de elementen en op die manier zal je woning langer meegaan. Dit in combinatie met buitenmuur-isolatie zorgt dus voor een zeer interessante investering. 


Natuurlijk blijft het een investering, maar je staat er niet alleen voor. Zo geeft de Vlaamse overheid je een duwtje in de rug met verschillende premies en subsidies. Ook de renteloze renovatie-lening en het verlaagd btw-percentage bij renovaties van woning ouder dan 10 jaar, zorgen ervoor dat deze investering kleiner wordt. 


Onze adviseurs informeren je hier graag over en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw gevel, binnen jouw budget.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top