Creëer meer privacy in je woning
Geveldesign-Houtbouw

Creëer meer privacy in je woning

Heb je kinderen die graag veel lawaai maken? Zet je graag je muziek extra luid? Of hou je er van om zelf mee te brullen met de laatste hits in je badkamer? Zorg er dan voor dat je huis goed geïsoleerd is.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heb je kinderen die graag veel lawaai maken? Zet je graag je muziek extra luid? Of hou je er van om zelf mee te brullen met de laatste hits in je badkamer? Zorg er dan voor dat je huis goed geïsoleerd is. Als we spreken over geluid, hebben we het over akoestische isolatie. Deze is eigenlijk op exact dezelfde wijze te bereiken als thermische isolatie. Je hebt hier dus twee vliegen in 1 klap.

Hoe isoleer ik mijn muren ? 

De manier die voor de meeste mensen de interessantste zal zijn is de buitenmuur-isolatie. Je verliest binnen geen ruimte, je kan zo dik isoleren als je nodig vindt (indien de gemeente hier geen regelgeving over heeft), je kan je woning een nieuwe look geven met een nieuwe afwerking EN je krijgt hiervoor van de overheid een premie van 30 euro per vierkante meter.

Hoe isoleer ik mijn ramen ?
Dubbele beglazing uiteraard! Tegenwoordig kan je zelf al kiezen voor een drie dubbele beglazing. Ook de raamkader speelt hierin een grote rol. Hierbij is PVC de beste optie. Dit materiaal laat weinig geluid door. En ook thermisch isoleert PVC als de beste. Hoe isoleer ik mijn dak ?
Dit kan op verschillende manieren, die kwalitatief ongeveer hetzelfde zijn.

Nu heel de woning geïsoleerd is, kan je zoveel geluid maken als je wilt. En andersom geldt dit natuurlijk ook, nu heb je geen last meer van geluid van de buitenwereld. 
Contacteer nu een adviseur en ontdek de mogelijkheden voor jouw thuis!

Contact Info

Send us a message

Scroll naar top