Aandacht voor úw trap!

Met een ruime keuze uit diverse NEWstairs hout- en betonlook trapdecors integreert u de trap naadloos in iedere interieurstijl. Combineer de traprenovatie met een van de 8 kleuren stootborden om de trap dé eyecatcher van uw hal te maken.

NEWstairs stootborden
Recent werden er maar liefst 6! Nieuwe kleuren stootborden aan het NEWstairs assortiment toegevoegd. De NEWstairs stootborden zorgen voor een prachtig contrast in uw trap. Ook kunt u met deze stootborden kleuraccenten of andere details uit uw interieur terug laten komen in uw trap. De kleur Pure Olive matcht perfect bij diverse NEWstairs houttinten. Durft u voor deze kleur te kiezen? Of geeft u de voorkeur aan stootbordkleur Oxid Metal, welke perfect past binnen een stoere setting? Alle stootbordkleuren en trapdecors zullen natuurlijk gepresenteerd worden tijdens bouw&reno 2022. Breng dus zeker een bezoek aan stand 1151 als u op zoek bent naar inspiratie voor uw traprenovatie!

NEWstairs trapdecors
Van licht tot donker en van subtiel tot uitgesproken, de gehele NEWstairs collectie leent zich met de diverse nuances in kleur en structuur uitstekend voor interieuraankleding. De houtdecors zorgen voor een karakteristieke uitstraling. De betonlook varianten passen daarentegen uitstekend in een industriële interieurstijl. Alle NEWstairs decors zijn voorzien van een reliëf met antislipfunctie en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Finishing touch by NEWstairs
Om de traprenovatie helemaal compleet te maken biedt NEWstairs tevens een ruime collectie leuningen, balustrades en vloeren in bijpassende decors. Combineer dit met sfeervolle verlichting en accessoires om van de hal letterlijk het visitekaartje van de woning te maken.

Dus of u nu op zoek bent naar een landelijke, klassieke, moderne of industriële trap, voor iedere woonstijl biedt NEWstairs een bijpassend NEW jasje met nog vele extra mogelijkheden! Tot ziens bij onze stand!

Scroll naar top