Ikbouweenwoning.be slaat de spijker op de kop met gratis bouwapp

Ga je (ver)bouwen, maar weet je niet waar te beginnen? Start dan niet met je boormachine, kruiwagen of waterpas… Je smartphone of tablet is dé onmisbare tool tijdens je (ver)bouwproject. Met de gratis web-app van ikbouweenwoning.be word je zo op weg gezet.

Gratis web-app

Wie start met (ver)bouwen weet eigenlijk heel weinig hoe het project gaat verlopen. Omdat de meesten onder ons ook maar één keer verbouwen, is het handig om alle info te hebben op een plek. De app kan zowel door particulieren als professionals gebruikt worden.

ikbouweenwoning stappenplan

Hoe helpt de app je?

  • Stappenplan: De app stoomt je voor allerlei dingen klaar, te beginnen met een uitgebreid stappenplan! Daar vind je allerlei informatie terug, kan je vragen stellen, opmerkingen geven of ervaringen delen. Als je je registreert kan je zelf een persoonlijk stappenplan opmaken specifiek voor jouw project. Stap voor stap worden alle fases beschreven in het bouwproces, vergezeld met de nodige tips zodat je je grondig kan voorbereiden.
  • Budget: Eens de nodige voorbereidingen zijn getroffen, kom je ook te weten wat alles gaat kosten. Niet onbelangrijk natuurlijk! De eerste kostenraming gebeurt aan de hand van standaardprijzen in de app. Zo heb je al een idee van het totaalplaatje. Daarnaast kan je ook je budget controleren. Breng daarvoor tijdig je reële kosten in kaart zodat je een vergelijking kan maken met het vooropgestelde budget en het totaal voorziene budget.
  • Planning :

    Om een duidelijk overzicht te hebben van wat wanneer gebeurt, kan je gebruik maken van de kalenderplanning. De app geeft een overzichtelijke tijdlijn weer om de bouw van je woning te plannen en aannemers en leveranciers te informeren.

Daarnaast kan je ook documenten bewaren zoals offertes, aanvragen en vergunningen. Je kan ook het project met alle betrokkenen delen, online overleggen en de tijd registreren.

Ga naar www.ikbouweenwoning.be en registreer je gratis.

ikbouweenwoning app
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Scroll naar top