Zizo Interieur

Over ons

ZiZo Interieur is de geschikte partner voor uw nieuwe interieur.
Wilt u standaardmeubelen of gaat u voor een oplossing op maat? We luisteren naar uw verwachtingen, en matchen die optimaal met uw budgetmogelijkheden.

Wij doen alles: opmeting, ontwerp (in 3D), productie en plaatsing. Een volledig nieuwe keuken of badkamer installeren is dus geen probleem. Maar ook voor (parket)vloeren, (inbouw)kasten, dressings, binnendeuren, enzovoort, kan u bij ons terecht. Wij begeleiden uw project tot in het kleinste detail. We zijn dus véél meer dan zomaar een schrijnwerkerij.

De klinkers in onze naam staan voor ‘interieur’ en ‘ontwerp’. Kortom, voor een all-in formule.
Wij verwelkomen u dan ook graag in onze toonzaal om uw project in detail te overlopen. Op basis hiervan wordt door ons een 3D-simulatie gemaakt, waardoor u heel snel een levensechte voorstelling van het resultaat krijgt! Op basis van uw opmerkingen voeren wij probleemloos de nodige aanpassingen uit. Zo komen we samen tot een gedetailleerd project, dat uw interieurdroom tot in het kleinste detail weerspiegelt!

Vervolgens gaan we aan de slag in ons atelier, waar ons computergestuurd machinepark een snel en nauwkeurig productieproces garandeert. Eveneens wordt de plaatsing enkel door eigen mensen uitgevoerd, die op de afgesproken datum de plaatsing met oog voor detail uitvoeren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top