Livwell

Over ons

Livwell bv is de officiële invoerder van de actieve ergonomische bureaustoelen SpinaliS.
Deze stoelen kenmerken zich door dat de gebruiker van de stoel zijn/haar spierkorset gebruikt tijdens het zitten. Hierdoor is er geen druk meer in de ruggengraat, waardoor pijn vermeden wordt. Deze manier van zitten is heel uitgebreid getest zowel wetenschappelijk als medisch. De testen hebben aangetoond dat inderdaad de ruggenwervelschijven niet platgedrukt worden. Hierdoor vermijden de gebruikers dus rugpijn.
Verder is Livwell gespecialiseerd in dynamisch kantoor meubilair voor zowel kantoren als het thuiskantoor. Het thuiskantoor is heden een hot-item omdat vele mensen thuis moeten werken.
Livwell heeft hiervoor speciaal ontworpen meubilair aan te bieden. Combineer je dit met een actieve SpinaliS-stoel dan ben je heel gezond bezig.

Gemarkeerd product

All-in one thuiskantoor bureel

All-in one thuiskantoor bureel

Dit All-in one thuiskantoor-bureel heeft alles. Het is een zit-sta-tafel van 120x60cm met memory-toetsen, met USB-oplaad aansluitingen, met Samsung-oplaad aansluiting en met een grote lade. Enkel in het stopcontact en je bent vertrokken. Dit meubel bestaazt ook in verschillende kleuren en verschillende afmetingen (120×60 en 140x70cm)

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top