HRB

Over ons

Bij HRB is onze missie vooruitdenken en op een ecologisch verantwoorde manier bouwen. Al onze nieuwbouwwoningen en nieuwbouwprojecten worden opgetrokken uit CLT, Cross Laminated Timber. CLT zorgt voor een stabiele en sterke constructie waarbij een gezonder leefklimaat wordt gegarandeerd. Deze massieve houtbouw methode heeft tal van voordelen en hiermee hecht HRB veel belang aan de levenskwaliteit van onze klanten en zijn omgeving.

Iedereen kan bij HRB terecht, particulieren met bouwgrond en al plannen of enkel bouwgrond maar nog geen plannen getekend, HRB staat jou bij gedurende het hele bouwproces. Eerder geïnteresseerd in een reeds afgewerkte woning/appartement door HRB dan bekijken we wat mogelijk is binnen ons aanbod van projecten.

Tijdens het bouwproces en ook nog nadien staat HRB de klant graag bij bij het begeleiden van materiaalkeuzes en interieuradvies.

Gemarkeerd product

Bouwen op maat

Heb jij bouwplannen en wil je graag gebruik maken van duurzame bouwmaterialen? Maak dan kennis met HRB. Als ervaren partner in CLT-bouw realiseren wij bijna-energieneutrale nieuwbouwwoningen (BEN) ook voor particulieren. Voor de ruwbouw van nieuwbouwwoningen maken wij uitsluitend gebruik van CLT of Cross Laminated Timber. Dit 100 procent recyclebaar materiaal laat ons toe om snel, BEN en milieuvriendelijk te bouwen. Bovendien biedt CLT volledige architecturale vrijheid. Bij HRB staat de vraag van de klant steeds centraal. Jij vertelt ons hoe je droomwoning eruit ziet, onze experten gaan met jouw plannen aan de slag. Inspraak is hierbij het sleutelwoord. We bekijken samen de mogelijkheden, adviseren je in beslissingen en begeleiden je doorheen het hele bouwproces. Iedere stap die we nemen, van het uittekenen van de plannen tot en met de oplevering, wordt uitgebreid met jou besproken. En ook nadien blijven we met onze naservice voor je klaar staan. HRB creëert zowel woningen voor particulieren als instapklare projectwoningen. Omdat wij onze klanten van A tot Z willen ontzorgen, leveren wij volledig afgewerkte woningen op. Maar wil je enkel een CLT-ruwbouw en doe je de rest liever zelf? Dan kan je ook bij ons terecht voor een voorstel of een offerte.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top