H3 Houtskeletbouw

Over ons

een woning gebouwd door H3houtskeletbouw is in de eerste plaats zéér energiezuinig en daarmee bedoelen we ‘Beter dan BEN’.
Daarvoor gebruiken we milieuverantwoorde materialen waardoor de woning minder impact heeft op ons milieu. Je beleeft je woning als comfortabel, aangenaam en gezond. Laat je begeleiden voor een totaalproject met een intensieve en persoonlijke aanpak op maat.

Gemarkeerd product

nul-energiewoning

nul-energiewoning op maat

Deze nul-energiewoning is een voorbeeld van hedendaags, futureproof, duurzaam en betaalbaar bouwen. Dat brengt H3houtskeletbouw tot stand door een innovatief bouwtraject. Vooraf worden de volledige woning digitaal uitgewerkt tot op de laatste schroef. Alle details wat betreft technieken en afwerking zijn dus gekend vooraleer er op de werf gestart wordt. Het volledige traject, vanaf bespreking, over prefabricage tot montage op de werf hebben we in eigen handen. Dat resulteerde voor deze eigentijdse strakke woning in een vlotte en korte bouwtijd van 6 maanden. Niet alleen de woning op zich is zéér energiezuinig met een E-peil van E0. Ook hebben we aandacht voor ecologisch verantwoorde materialen die zoveel mogelijk natuurlijk zijn van oorsprong en daardoor ook weinig energie gevergd hebben om de materialen te maken. Niet alleen de nagroeibare materialen zoals hout en isolatiematerialen, maar ook het circulair karakter van de gevelbekleding brengt de woning naar een hoger ecologisch niveau. Gezien de hoge isolatiegraad en het enorm laag E-peil zal onze woning weinig energie nodig hebben voor een behaaglijk binnenklimaat. Een lucht-water warmtepomp zorgt zowel voor deze minimale verwarming als voor de sanitair warm water. Het elektriciteitsverbruik wordt ondersteund door de zonnepanelen die in de toekomst nog uitgebreid kunnen worden met een opslagbatterij. Oververhitting krijgt in onze woning weinig kans door de doordachte dakoversteken in combinatie met strategisch geplaatste zonnescreens. De warmtepomp kan mogelijk ook nog voor extra verkoeling zorgen in extreem warme omstandigheden. samengevat: een pareltje op alle gebied !

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top