Geveldesign

Over ons

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door gevelbepleistering van topkwaliteit, met of zonder isolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Dit gaat van siliconenharspleister, steenstrips tot tropische houtsoorten en beplating.

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

Gemarkeerd product

Kaleien

Kaleien

Voordelen: Er zijn twee voordelen aan het kaleien van buitenmuren, namelijk de esthetische redenen en technische redenen: * Esthetische redenen Kaleien is een perfecte manier om te camoufleren als de gevel verouderd of beschadigd is of simpelweg als de gevel niet meer mooi is. Het is dan ook een veel gebruikte techniek bij de renovatie van gevels. Het kaleien is ook mogelijk bij nieuwbouwprojecten. Een gekaleide gevel geeft een unieke uitstraling door het gebruik van de blokkwast waarmee de kalei wordt aangebracht.  * Technische overwegingen Het kaleien beschermd de gevel tegen verschillende weersomstandigheden. Het houdt de buitenmuur dampopen, dit is enorm belangrijk om vochtproblemen te vermijden. Daar bovenop is kaleien een milieuvriendelijke en duurzame methode. Kleuren: 
 Meestal wordt er gekozen voor een witte kleur, daarmee creëer je een mooie en unieke uitstraling. Deze past perfect bij landelijke woningen. Er kan ook kleurpigment toegevoegd worden, zo creëer je een moderne of andere uitstraling. Op die manier kan je de look kiezen die volledig in de stijl van de woning past.  Door de jarenlange ervaring kan Geveldesign met een oog op de nieuwe trends verschillende kleuren voorstellen.  Afwerking: Het uiteindelijke uitzicht is niet alleen afhankelijk van de kleur maar ook van de gebruikte afwerkingstechniek. Het is mogelijk om de kaleilaag te polieren met een droge borstel of een spons. Hierdoor kunnen verschillende effecten gecreëerd worden zoals een zanderig zicht, uitzicht met meer strepen of een andere speciale look. De kaleilaag kan ook beïnvloed worden door verschillende samenstellingen en laagdiktes te gebruiken. Heb je interesse in het kaleien van jouw gevel? Bespreek al jouw vragen met jouw Geveldesign adviseur.  Onderhoud: Kaleien heeft weinig onderhoud nodig. De gevel afspuiten met een zachte waterstraal is bij een gekaleide buitenmuur al voldoende.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top