Geveldesign-Houtbouw

Over ons

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door gevelbepleistering van topkwaliteit, met of zonder isolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Dit gaat van siliconenharspleister, steenstrips tot tropische houtsoorten en beplating.

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

Gemarkeerd product

Siliconenharspleister

Voordelen van pleister: * Betaalbare afwerking * Strakke uitstraling * Niet gevoelig voor scheuren en vervuiling * Beter thermisch rendement * Waterafstotend en dampdoorlatend * Vermijd vorstschade * Drastisch lagere kans op koudebruggen * Optimale geluidsisolatie * Binnen – als buiten gebruik mogelijk * Ruime keuze texturen en kleuren Soorten pleister: Geveldesign werkt uitsluitend met synthetische pleisters. Synthetische pleisters worden dunner aangebracht dan de minerale en kunnen afgespoten worden zonder structuurverlies. Deze gevelbepleistering wordt meestal kant-en-klaar geleverd, terwijl minerale pleisters aangemaakt worden met water. Texturen en kleuren: Er zijn meerdere soorten gevelbepleistering mogelijk, dit in verschillende texturen zoals glad, gekrabd en met ronde lijnen. Omdat het moeilijk is om een kleur te kiezen, kunt u in onze showrooms de meest courante kleuren bekijken. Afwerking met plinten: Het is aangeraden om voor een extra afwerking de voorkeur te geven aan een gevelplint of een waterkerende sokkelpleister. De onderkant van de gevel is zeer fragiel, hierdoor heeft deze plek iets meer aandacht nodig. De gevelplint is een iets duurdere optie dan een waterkerende sokkelpleister. De muren moeten op de juiste plaats van deze bescherming worden voorzien, zodat het indringen van vocht en vuil kan vermeden worden. Onderhoud: Via enkele kleine ingrepen kan je de gevelbepleistering beschermen tegen vervuiling: * Je kan een brede dakrand voorzien om beter bestand te zijn tegen verschillende weersinvloeden.  * Door het plaatsen van een plint aan de onderzijde van de woning (blauwe steen, donkere gevelsteen,…) zorg je ervoor dat het pleisterwerk niet helemaal tot de grond komt.  * Aangepaste vensterbladen met verhoogje aan de randen (zo stroomt water steeds via het midden van de vensterbank zodat het de muur niet raakt) * Aangepaste roosters (afzuigkap, ventilatieroosters,…) moeten ofwel ver genoeg ofwel helemaal niet uitsteken.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top