De Sutter Naturally – Residential Gates

Over ons

Het verhaal van De Sutter Naturally begon in 1977. Meer dan 45 jaar later is De Sutter Naturally uitgegroeid tot de onbetwistbare marktleider in Europa, met Jeffrey De Sutter als 2de generatie aan het roer. Topkwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en service vormen al 45 jaar de belangrijkste bedrijfstroeven. Net zoals de passie en toewijding van ons team.

We zijn ook gedreven door innovatie. Onze poorten, omheiningen, schuilstallen en wood solutions zijn steeds verder ontwikkeld op maat van de hedendaagse noden en met maximaal comfort voor de gebruikers in het achterhoofd. We zijn fier en trots op ons oerdegelijke aanbod, inclusief houten poorten voor particulieren.

Onze afdeling Residential Gates staat voor mooie, kwaliteitsvolle en duurzame houten poorten uit eigen atelier. Maatwerk dat esthetisch matcht met je woning én waarvan je levenslang geniet. Want een houten poort is probleemloos bestand tegen minstens 20 jaar weer en wind. Geniet van een totaalservice, inclusief automatisatie, verlichting, camera en brievenbus.

Good to know: wij gebruiken enkel de beste houtsoorten, zoals Padoek en Accoya®. Alle houten poorten dragen het FSC®-certificaat, het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. En qua looks kan je werkelijk alle kanten uit. Pure meerwaarde wacht op je: moderne ambacht, vakmanschap & maximaal comfort.

Gemarkeerd product

Tuinverlichting

Tuinverlichting

Prachtige sfeerverlichting voor je terras, je oprit of rond het zwembad. Voor al onze verlichting geldt dat het hout na verloop van tijd vergrijst en de armatuur onderdeel wordt van de omgeving. Dit zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling van de houten verlichting.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top