Comfortabel Wonen

Over ons

Comfortabel Wonen combineert theorie- met praktijkkennis om het beste uit uw woning te halen op lange termijn. Aan de hand van persoonlijke huisbezoeken en kwaliteitsvolle woninganalyses reiken we de beste en op maat gemaakte oplossingen aan om uw woonkwaliteit te optimaliseren. Op die manier kan u zo lang mogelijk van uw woning genieten met een maximum aan comfort.

Een vlotte en persoonlijke aanpak staan steeds voorop in onze dienstverlening, dat staat vast. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op via info@comfortabelwonen.be .

Gemarkeerd product

Renovatie coördinatie

Renovatie coördinatie Verbouwen zonder stress? Het kan! Met een renovatie coördinator kan u gedurende uw verbouwing op beide oren slapen. Comfortabel Wonen neemt de organisatie voor, tijdens en na de werken graag van u over – en dat maakt een verschil van dag en nacht! Wat doet Comfortabel Wonen voor u? Voor de start van de werken – Budgetteren: welke werken kunnen uitgevoerd worden binnen het beschikbare budget? – Prioriteiten stellen: we helpen u hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Wat moet eerst gebeuren, wat kan eventueel later nog? – Offertes vergelijken: we vergelijken de offertes van verschillende aanbieders voor u. – Premies: we gaan na op welke premies u mogelijk recht heeft. Zo ziet u zeker niets over het hoofd! Tijdens de werken – Vast aanspreekpunt: gedurende het verloop van de werken zijn wij het vaste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo loopt alles op rolletjes! – Planning opmaken: wie doet wat in welke volgorde? – Werken coördineren: we volgen het verloop van de werken in elke fase nauw op. – Kwaliteitscontrole: we houden toezicht op het verloop en de kwaliteit van de uitgevoerde werken Na de werken – Premies aanvragen: we vullen voor u alle premie aanvragen volledig in. – Evaluatie en oplevering: we evalueren de uitgevoerde werken en sturen bij indien nodig. Overtuigd van de voordelen van een renovatie coördinator? Neem dan zeker contact met ons op. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top