BVL

BVL

Over ons

BVL is een merk-onafhankelijk installatiebedrijf met 28 jaar ervaring en vakmanschap voor verwarming, warmtepompen, airco/koeling, ventilatie en hernieuwbare energie zoals zonnepanelen & thuisbatterijen. Omdat wij niet gebonden zijn aan één bepaalde fabrikant of importeur, hebt u meer keuzemogelijkheden én krijgt u bovendien steeds objectief advies. Zo weet u zeker dat u altijd de meest geschikte oplossing voor uw unieke woning of kantoor kiest!
Gaat u (ver)bouwen of overweegt u om uw huidige verwarmingssysteem te vervangen door een energiezuinigere installatie? Misschien wil u meer weten over hernieuwbare energie zoals zonnepanelen of thuis-batterijen?
VAN ADVIES TOT ONDERHOUD OF HERSTELLING, WIJ VERZORGEN UW HELE PROJECT!
Enkele van de betrouwbare partners waarmee BVL werkt:
~ MITSUBISHI ELECTRIC
~ LG
~ DAIKIN
~ VIESSMANN
~ ZEHNDER
~ HUAWEI
~ SMA

Gemarkeerd product

AIRCO

AIRCO

Airco-installaties worden tegenwoordig niet enkel meer gebruikt om op hete zomerdagen uw woning aangenaam koel te houden, ze controleren de temperatuur het hele jaar door in uw slaapkamer, kantoor of leefruimte. Met een airco-installatie kan u dus het hele jaar door een aangenaam en gezond binnenklimaat bekomen in uw ganse woning, appartement of kantoor. Want wie houdt er nu niet van een lekker koel binnenklimaat tijdens een hittegolf? En wat is er leuker dan thuis te komen in een behaaglijk warme omgeving bij vriestemperaturen buiten? Een airco-installatie is een warmtepomp die uiterst geschikt is wanneer u bijvoorbeeld uw woning gaat uitbreiden met een veranda, of bij verbouwplannen om van uw garage een kantoor of praktijkruimte te maken. Tijdens koudere periodes zorgt de warmtepomp ervoor dat de beschikbare energie uit de omgeving efficiënt ingezet wordt voor de verwarming van al uw ruimtes. Wist u dat de recente airco-modellen bovendien fluisterstil zijn en een veel modernere look hebben dan vroeger het geval was? En dat u de temperatuur altijd én overal kan beheren en regelen door bediening via uw smartphone, PC of tablet? Zo hebt u continu de volledige controle over het binnenklimaat in uw woning of kantoor én u bespaart zo op uw energiefactuur door de temperatuur continu zo optimaal mogelijk te regelen!

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top