Brever

Over ons

Met onze duurzame energietechnieken investeren we in een mooie toekomst voor iedereen. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar een oplossing op maat. U kan bij ons terecht voor zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, warmtepompen, airco en ventilatie. Brever maakt er een erezaak van om elk energieproject met de hoogste zorg af te werken.
Professioneel advies en de gepaste prijs/kwaliteit staan hierbij centraal. Kleine of grote projecten, nieuwbouw of renovatie, particulier of industrieel: wij helpen je graag verder. Samen met onze klanten zetten wij een stap in de goede richting.

Gemarkeerd product

Airco

Een airco beschikt over een binnen- en een buitenunit, die met elkaar in verbinding staan. De airconditioning ontneemt warmte uit de te koelen ruimte via de binnenunit en brengt deze door middel van de buitenunit naar buiten. Met een airco heb je de hele zomer een frisse ruimte. Dankzij onze producten met een energieklasse tot A+++ doe je dit ook nog eens aan een hoog rendement! Daarboven zuivert het geïntegreerd filtersysteem in de binnenunit stof uit de lucht.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top