Art Ingelaere

Over ons

Sinds 1990 realiseer ik muurschilderingen en decoratieve werken op maat en bij u ter plaatse. En dit voornamelijk in private woningen maar ook in bedrijven en instellingen zoals rusthuizen of hospitaal. Dit kan gaan van monumentale werken, thematische werken, droge frescos, trompe l’oeils tot en met het decoreren van objecten.
Het gebeurt dat ik ‘carte blanche’ krijg, maar in de meeste gevallen maak ik één of meerdere ontwerpen uitgaande van de wensen van de opdrachtgever. Ik ga creatief aan de slag met uw keuzes omtrent het onderwerp, de stijl, de techniek, de kleur, de sfeer, de impressie en dergelijke meer. Deze informatie koppel ik aan de objectieve omgevingsfactoren zoals de grootte van de ruimte waarin het werk gerealiseerd wordt, de ondergrond, het formaat, de aanwezige kleuren, de lichtinval en andere factoren die een extra dimensie kunnen geven aan het werk. Samen met een grote dosis inlevingsvermogen, humor, creativiteit en een ‘out of the box’ benadering zijn er alle elementen om een heel persoonlijk, uniek en op maat gemaakt werk te maken.

In de voorbije 30 jaar heb ik heel leuke en soms verrassende werken mogen uitvoeren in alle hoeken van België en in een aantal Europese landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Polen.
Daarnaast realiseer ik kleinere werken op doek of papier, zoals portretten van personen of dieren.

Een muurschildering, abstract en elegant in de inkomhal, een verrassend werk met humor in uw toilet, iets leuks in de kinderkamer, een intiemer werk in de slaapkamer. Of een portret van de kinderen of jouw trouwe huisdier. Maar ook een thematisch werk voor jouw kantoor, in jouw bedrijf of winkel.
Verantwoordelijk voor een rusthuis, daghospitaal, groepspraktijk en op zoek naar een aangepast kunstwerk … dan bent u aan het juiste adres.

Bijna alle werken zijn ook uitvoerbaar op schilderdoek.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top