Alewaters & zonen

Over ons

Aan de basis ligt een familietraditie die 35 jaar teruggaat.
De synergie van veelzijdige talenten en stevige ruggengraat, eigen aan een familiebedrijf, hebben een hedendaags bedrijf laten openbloeien dat staat voor exclusieve kwaliteit in alle details en een uitzonderlijke graad van vakmanschap.
Elk interieurontwerp ontstaat ongeacht de stijlrichting klassiek, modern, minimalistisch, of tijdloos – volledig in samenspraak met de klant. De complexiteit van de realisatie en de overvloed aan details, smeedt een hechte band tussen de klant en het bedrijf.
De modernste IT-technologie flatscreen-televisies, home theaters en kantoorapplicaties worden in perfecte harmonie met de esthetiek van het ontwerp en met zin voor ergonomie geintegreerd in kasten, valse wanden en lambriseringen.
Alewaters & Zonen bvba is synoniem van totaal inrichting op zijn best: lambriseringen, kunstschrijnwerk, bureelinrichtingen, aanbouwkeukens, badkamers.
Maatwerk, eigentijdse creaties…

Gemarkeerd product

Berbel Downline Infinity

Berbel Downline Infinity

De innovatieve kookveldafzuiging is uitgerust met een powermover die centraal, naar rechts of naar links kan worden geplaatst, voor een optimale detectie van opstijgende kook- en braaddampen. Dankzij het speciale inlaatrooster met schuine geleidingslichamen worden ook de dampen uit de pannen moeiteloos opgevangen. Door middel van verschillende automatische modi past het ventilatorvermogen zich perfect aan de kooksituatie aan. Comfortabeler kan het niet. Zoals gebruikelijk bij berbel kan de scheidingsunit eenvoudig worden schoongemaakt. Alle afneembare onderdelen van de kookveldafzuigkap zijn vaatwasmachinebestendig. De veelzijdige berbel inductiekookplaat biedt tal van functies die koken en braden tot een plezier maken. Alle functies en ook de ventilator zijn eenvoudig met het geïntegreerde touchscreen te bedienen of optioneel via elegante draaiknoppen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top