Ontdek de laatste trends in verbouwen, renoveren en interieur

25 jan – 2 feb, Nekkerhal Mechelen

Alle informatie 
op 1 plek

Badkamers, keukens, isolatie, woningbouw… Je denkt er nog maar aan en je vindt het terug op Wonen. Daarom staan er zo’n 190 exposanten voor je klaar om advies te geven en je de nieuwste snufjes te laten ontdekken. Vind zo alles wat je zoekt en laat je inspireren.     

Word exposant bij Wonen

 Bouw mee aan de toekomst van de vele bezoekers en word exposant bij Wonen. Ontmoet bovendien tal van interessante spelers op de markt, sla een praatje met je toekomstige klant en leer de bouwsector kennen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Gratis professioneel (ver)bouwadvies

Zit je met vragen? Dan helpen we je graag een handje. Wonen geeft je met plezier gratis professioneel (ver)bouwadvies. Zowel in groep als individueel! Onze experts bieden je graag advies aan over renovaties, duurzaam verbouwen, verwarming en zo veel meer.

In de kijker

open houtbouwdag

Open Houtbouwdag

De eerste zondag na Wonen, 9 februari, kan je terecht op verschillende locaties in Vlaanderen tijdens de Open Houtbouwdag. Op deze dag stellen verschillende bouwbedrijven, gespecialiseerd in houtbouw, hun woningen en werven open om je te inspireren en te adviseren. De specialisten ter plaatse ontvangen je met een lach, beantwoorden al je vragen en sturen je terug naar huis met boordevol tips & tricks.  

De Open Houtbouwdag is volledig gratis. Je kan je op voorhand inschrijven via de website van Wonen. 

Gratis professioneel advies

Heb je nog wat extra tips nodig bij het (ver)bouwen? Dan helpen we je graag verder met gratis (ver)bouwadvies. Ons team van professionals gaat graag dieper in op (ver)bouwthema’s, zowel individueel als in groep.

Exposanten beurs wonen
kinderopvang wonen

Gratis kinderopvang

Op zaterdag en zondag voorziet Wonen een gratis kinderopvang van 11u00 tot 18u00 voor alle kinderen tussen 4 en 10 jaar (maximum 3 uur).

Kinderen tot en met 16 jaar genieten van gratis toegang tot de beurs, maar dienen vergezeld te worden van een volwassene. 

Onze partners

Wonen blogt

Dompel je onder in onze blog en laat je inspireren door allerlei tips, nieuwigheden en trends uit de bouwsector. 

Scroll naar top